Vrijdag trainings tip:

 

Don't forget legday!

Probeer naast je fietstrainingen ook 1-2 keer per week krachttraining te doen in de sportschool.

Onderzoek toont aan dat je met krachttraining en core stability je uithoudingsvermogen met een paar procent verbetert en je meer wattage kan wegtrappen in de sprint! Niet alleen ga je er met je conditie op vooruit je hebt ook nog eens minder kans op blessures.

 Weer een podium plek voor Jerney

 

Een mooie afsluiter voor Jerney van der Heijden tijdens de jeugdtour van Assen. Ze reed naar een mooie 2e plek in het laatste criterium.

 

Podium:

1e Babette van der Wolf

2e Jerney van der Heijden

3e Anna WadswurthWeggeef actie gewonnen door Davy Mertens

 

De winnaar van onze weggeef actie blij gemaakt met een nieuwe gele helm. Succes volgende week Davy tijdens het Nederlands kampioenschap tijdrijden bij de id renners.Actie in de maand Juli en Augustus

 

We bestaan alweer een half jaar en daarom vieren we dit met 1 maand gratis coaching bij afname van 3 maanden basic! Check voor meer info het basic pakket.

 

Heb je verder nog vragen neem dan contact met ons op, of schrijf je hier meteen in en wij nemen contact op met jou.Dubbelslag in Korea

 

Raymond heeft de eerst etappe gewonnen in de Tour de Korea. Hij klopte Youcef Reguigui (Terengganu Cycling Team) en Edwin Avila (Israel Cycling Academy). Door de winst is hij nu de leider in het klassement.

 

Uitslag etappe 1 Gunsan-Gunsan (63km)

 

1 Raymond Kreder       Team Ukyo

2 Youcef Reguigui        Terengganu Cycling Team

3 Edwin Avila                 Israel Cycling Academy

4 Blake Quick                 St George continentalteam

5 Moreno Marchetti      Neri SottoliJerney 4e in Zeist

 

Jerney van der Heijden behaalde een knappe 4e plek in de 64ste Ronde van Zeist. 

 

1e Nienke Vinke

2e Femke Gort

3e Cecilia van Zuthem

4e Jerney van der Heijden

5e Karlijn Koops

 

 3 vragen aan Frenk van der Vorst

 

 

 

1. Je bent een paar weken geleden hard gevallen:

hoe gaat het nu met je?

 

Frenky: Goed, beter. Eerst een periode nog veel last van mijn pols gehad, maar ondertussen de trainingen weer zonder problemen kunnen hervatten. Nu gewoon weer oppakken en doorgaan.

 

2. Je bent nu al 6 maanden onder begeleiding van KrederCoaching, hoe bevalt het je?

 

Frenky: Bevalt supergoed. Sinds ik begonnen ben met trainen, ben ik enorm vooruit gegaan in waardes, maar ook het gevoel op de fiets en het mentale aspect. Na een hele goeie winter, een super trainingskamp welke ik afsloot met een 3e plek, het seizoen in gegaan met veel vertrouwen. Helaas gelijk al 2x gevallen in de eerste koersen en vervolgens erg verkouden geworden waardoor het begin van het seizoen in de soep liep. Ik was eindelijk fysiek weer in orde toen hard op een beton blok reed in Standdaarbuiten 2 weken geleden. Nu weer op niveau aan het komen.

  

3. Wat is je volgende doel?

 

Frenky: Mijn grootste doel van het seizoen is het NK. Buiten het NK doel ik nog op een overwinning dit seizoen. Gelukkig is het seizoen nog lang en heb ik de pech (hoop ik) achter me gelaten.

 


Winst in de Tour of Japan

 

Raymond heeft de vierde etappe gewonnen in de Tour of Japan. Hij klopte de Japanner Kazushige Kuboki (Bridgestone) en de Venuzolaan Orluis Aular (Matrix Powertag).

 

Reactie Raymond: Na mijn valpartij in Langkawi had ik even de tijd nodig om te herstellen maar daarna heb ik weer hard getraind om toch met een goede conditie aan de start te verschijnen. Ik was er afgelopen dagen al dichtbij en vandaag viel alles op de goede plek.

 Nieuw: GroupeCycle lessen 

 

Ook liever altijd warm en droog binnen trainen?

Wij verzorgen elke donderdag avond om 18:30 een pittige maar gezellige training van een uur bij BeweegpuntBas. Interesse in een proefles of wil je je inschrijven? Neem dan contact met ons op.Podium plek voor Vigo!

 

Wij feliciteren Vigo Schouten met zijn 3e plek.

Het is mooi om te zien hoe snel hij progressie maakt!

 Hoogte-tent verhuur

 

Altijd al eens willen ervaren wat voor effect een hoogtestage op jou heeft maar heeft u geen tijd om naar de bergen te gaan, haal de berg naar uw slaapkamer en ga slapen op hoogte in een hoogte-tent. Bij KrederCoaching kunt u terecht voor het huren van een 2 persoons hoogte-tent.

 

Check voor meer info deze link.

 Nieuw: Online trainingsbegeleiding

 

Dit pakket is voor de beginnende fietser die de volgende stap wil zetten van fietsen naar trainen. Het Online-pakket start met een enquête op het gebied van gezondheid en ervaring. Op basis hiervan stelt KrederCoaching een online trainingsschema op in Trainingpeaks.

Elke maand ontvang je een nieuw schema in je account. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons bereiken via Trainingpeaks.KredersKlassieker 'strava segment'

 

Na een leuke dag bij de KredersKlassieker maken wij de winnaars bekend van het strava segment. 

 

De winnaars van de Try-out pakketten zijn:

Mannen: Steven Steenbergen

Vrouwen: Harmke Boerman

Junior: Yannick Schimmel

 

Gefeliciteerd allemaal, wij nemen contact met jullie op.Frenky FTP test

 

Frank van der Vorst had vandaag zijn FTP test. Na 3maanden onder begeleiding van KrederCoaching is Frenk 30% verbeterd ten opzichte van vorig jaar!

Hieronder een vergelijking van zijn test vorig jaar in mei en die van vandaag:

 

Mei 2018

Wattage 310watt

Gewicht 85kilo

Watt/kg 3,65

Februari 2019

Wattage 380watt

Gewicht 80kilo

Watt/kg 4,75Dubbelslag in Tochigi

 

Raymond wist de laatste etappe te winnen in de Tour de Tochigi en daardoor ook het eindklassement.

 

Reactie Raymond: Ik wist dat ik goed in vorm was na mijn 2e plek in de Ster van Zwolle. Dus ging ik met een goed gevoel naar Tochigi en het was een mooie bevestiging dat ik een goede winter heb gehad!